Kostenloser Expressversand auf Bestellung 75 EUR mehr - Nederland

Old Spice Talc

Old Spice Talc - Old Spice Talc - Possesses the famous old spice quality in a smooth textured non staining talcum scented with crisp, clean aroma of old spice cooling, soothing, highly absorbent.

  • Old Spice Talc kunnen worden verzonden naar Nederland & Worldwide .
  • Old Spice Talc - Expressverzend Transit Time van is 7 to 10 working days vanaf de datum van verzending
  • Old Spice Talc Product gewoonlijk binnen 2 to 3 working days from India.
  • Gratis Express verzending voor bestellingen waarde van EUR 75 & boven.

Old Spice Deo Talc

Order Old Spice Talc
No Stock
Sorry For the Inconvenience

Leave a comment about Old Spice Talcklanten Beoordeling


Belangrijke Informatie & Legal Disclaimer [ Old Spice Talc ]:

wij indianproducts.nl is niet de fabrikant van de Old Spice Talc producten op deze online winkel / website verkocht. De werkelijke verpakking en materialen product kan meer en andere informatie dan wat er wordt getoond op onze online winkel website bevatten. Wij raden onze online klanten niet alleen vertrouwen op de informatie op onze website online winkel informatie. Gelieve steeds te lezen etiketten, waarschuwingen en aanwijzingen die bij de Old Spice Talc product vóór gebruik of verbruik van het product.

Old Spice Talc getoonde afbeelding is dient slechts ter verduidelijking afbeelding werkelijke product kan veranderen als per beschikbaarheid levering bij erkende verkopers / distributeurs of fabrikanten. Alle handelsmerken zijn erkend te zijn eigendom van hun respectieve eigenaars

Terwijl wij het werk om ervoor te zorgen dat Old Spice Talc productinformatie op onze website online winkels juist is, bij gelegenheid fabrikanten hun ingrediëntenlijst op elk moment kunnen veranderen. In het geval van enige bezorgdheid over de veiligheid of voor andere informatie over een Old Spice Talcproduct te lezen gelieve zorgvuldig alle voorschriften die op het etiket of de verpakking en neem contact op met de fabrikant. De inhoud van deze online winkel / website is niet bedoeld als vervanging van het advies gegeven door arts, apotheker of andere licentie gezondheidszorg professional op een manier. Verzoek van klanten kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar meteen als u vermoedt dat u een medisch probleem te hebben. Informatie en uitspraken over Old Spice Talcproducten zijn niet bedoeld om te worden gebruikt voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekte of gezondheidstoestand. indianproducts.nl online winkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden of onjuistheden over producten door fabrikanten of andere derden. Doe vriendelijk Dit heeft echter geen invloed op uw wettelijke rechten.